Print this page

Στους ρυθμούς της Άνκαρα ο ΠΑΟΚ

Written by  Οκτ 29, 2013

Στους ρυθμούς της επερχόμενης αναμέτρησης με την Άνκαρα για το Eurocup κινούνται όλοι στον ΠΑΟΚ, με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη έπειτα από τις τελευταίες νίκες και καλές εμφανίσεις για το Πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

 

Η νίκη επί του Ρεθύμνου έφερε τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή του Πρωταθλήματος, ενώ οι δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Eurocupέχουν φέρει αέρα αισιοδοξίας στην ομάδα, ωστόσο, ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του δείχνουν προσγειωμένοι και έτοιμοι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Άνκαρα, με προπόνηση και ανάλυση της αντιπάλου σε βίντεο, την ώρα που το PAOK Sports Arena αναμένεται να είναι γεμάτο από κόσμο της ομάδας, ιδιαίτερα δε μετά την προσφορά της ΚΑΕ για οικονομικά εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Το κακό ξεκίνημα της τουρκικής ομάδας δεν επηρεάζει τους παίκτες του ΠΑΟΚ που θέλουν να προσθέσουν μία ακόμα καλή εμφάνιση και νίκη, που θα τους φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση της επόμενης φάσης της διοργάνωσης, αλλά και θα τους θωρακίσει με επιπλέον αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν.