Print this page

Ανακοίνωσε την επιστροφή Γκρέι το Λαύριο

Written by  Οκτ 05, 2017

Την επιστροφή του Στίβεν Γκρέι ανακοίνωσε η ΚΑΕ Λαύριο- MEGABOLT, με τον Αμερικανό γκαρντ που αγωνίστηκε και κατά την περσινή σεζόν στην ομάδα, να καλείται να αντικαταστήσει τον Ντορόν Λαμπ στο ρόστερ της ομάδας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο- MEGABOLT

Η ΚΑΕ Λαύριο- MEGABOLT ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφή του Στίβεν Γκρέι! Ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε και πέρυσι στην ομάδα μας, θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Ντορόν Λαμπ, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον ώμο και θα απουσιάσει για 4-6 εβδομάδες από την αγωνιστική δράση. Η οικογένεια του Λαυρίου είναι στο πλευρό του Ντορόν και του εύχεται να επιστρέψει στα παρκέ δριμύτερος!

Ο Στίβεν Γκρέι, την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όσο 10,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, αποτελώντας εκ των βασικών συντελεστών της εξαιρετικής πορείας και της εισόδου της ομάδας στα πλέι οφ. Ο έμπειρος «μπόμπερ» θα κάνει ντεμπούτο στο μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (9/10, 5 μμ) κόντρα στην Κύμη!

 

Πηγή και φωτό: lavrio-bc.gr