Print this page

Επένδυση με Σάλεχ το Περιστέρι

Written by  Ιουλ 31, 2018

Επένδυση στο μέλλον κάνει ο ΓΣ Περιστερίου που ανακοίνωσε την απόκτηση για τα επόμενα τρία χρόνια του 20χρονου γκαρντ/φόργουορντ Γιάσερ Σάλεχ, ο οποίος, ωστόσο, θα δοθεί για την πρώτη σεζόν δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου

Η ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου

O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάσερ Σάλεχ (20χρ., 1,97μ.) για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο γεννημένος στις 30/9/1998 γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ίκαρο Καλλιθέας, έχοντας έντονη παρουσία στις ομάδες των Παίδων και των Εφήβων.

Την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του ΑΣ Παπάγου, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α2, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε αντιμέτωπος και με τον ΓΣΠ.

Ο Γιάσερ Σάλεχ κατέγραψε 30 συμμετοχές με τους ”στρατηγούς”, έχοντας κατά μέσο όρο 5,5 πόντους και 2,9 ριμπάουντ σε 17,7 αγωνιστικά λεπτά.

Μάλιστα βρέθηκε στο… κατώφλι της Εθνικής ομάδας των Νέων, καθώς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή ενόψει του πρόσφατου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Πλέον ανήκει στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και τον πρώτο χρόνο (2018-19) θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Δάφνη Δαφνίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΓΣΠ με την ομάδα του Χαϊδαρίου , η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Πηγή και φωτό: gsperisteri.gr