Print this page

ΠΑΟΚ: Ανανέωση συνεργασίας με Avance

Written by  Δεκ 10, 2013

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ενοικίασης οχημάτων «Avance rent a car», ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του χορηγικού του προγράμματος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«H Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συμφωνία και τη συνεργασία της με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ενοικίασης οχημάτων “Avance rent a car”, η οποία θα συμμετέχει για δεύτερη (2η) συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο (2013 – 2014) στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «Επίσημος Χορηγός». Η άκρως επιτυχημένη περσινή συνεργασία, δημιούργησε τα θεμέλια και για την φετινή, με ακόμα υψηλότερες προσδοκίες για το μέλλον.

 Η εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων Avance  rent  a  car διαθέτει μια τεράστια γκάμα οχημάτων κάθε  τύπου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού  πελάτη. Με στόλο διαρκώς αυξανόμενο και νέους σταθμούς πανελλαδικά, στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής στην ελληνική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία  είναι αμιγώς ελληνική, με εξ ολοκλήρου ελληνικά κεφάλαια.

 Πολλές κληρώσεις και μοναδικά προνόμια, αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της τρέχουσας  αγωνιστικής  περιόδου. Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Γεώργιος Τσακατούρας, όπως και ολόκληρο το επιτελείο, εύχονται καλή επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Κ.Α.Ε.  Π.Α.Ο.Κ.»