Print this page

Πρόβλημα και στους κοιλιακούς και συντηρητική αγωγή για Λάνγκφορντ

Written by  Ιαν 25, 2019

Σαν να μην φτάνουν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, βλέπει και ένα από τα πιο σημαντικά επιθετικά όπλα του, τον Κιθ Λάνγκφορντ να μένει εκτός μάχης για πολύ καιρό και πλέον, μετά και τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μακάμπι, εκφράζονται φόβοι για την συνέχεια της χρονιάς.

Ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε πως ο Λάνγκφορντ πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί πως, η θλάση που υπέστη ο παίκτης, επηρεάζει και τους κοιλιακούς του, με αποτέλεσμα να ακολουθεί συντηρητική αγωγή και να αναμένεται η επανεκτίμηση της κατάστασή του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη θλάση αριστερών προσαγωγών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την AX Armani Exchange Olimpia Milan. Εξαιτίας αυτής ευαισθητοποιήθηκε και η περιοχή των κοιλιακών μυών και πέραν της θλάσης παρουσίασε συμπτώματα ανάλογα εκείνων της κοίλης των αθλητών (sports hernia). Τα συμπτώματα αυτά δεν έχουν υποχωρήσει. Ο αθλητής έχει εξεταστεί από ειδικό επί της συγκεκριμένης πάθησης ιατρό, ο οποίος συνέστησε επιμονή στη συντηρητική αγωγή και την επανεξέταση του καλαθοσφαιριστή.

Πηγή και φωτό: paobc.gr