Print this page

Ο Κολοσσός έβαλε σε μπελάδες το Λαύριο

Written by  Απρ 24, 2019

Ο Κολοσσός H Hotels έκανε τη ζημιά στο Λαύριο Aegean Cargo, αφού στα… χρεωστούμενα 31’’ από το παιχνίδι της 17ης Νοέμβρη, έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 71-69 και έστειλε τους γηπεδούχους στην επικίνδυνη ζώνη μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Το παιχνίδι ήταν έτσι κι αλλιώς μια παρωδία, αφού από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και έγινε η ένσταση των Ροδιτών, μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει και στις δυο ομάδες, αφού Ντεμπς, Λι, Τσούπκοβιτς και Λίγκινς δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Σάιλας Μέλσον που αποτέλεσε την… πέτρα του σκανδάλου δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα του Λαυρίου.

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν για τον εναπομείναντα χρόνο με το σκορ στο 69-67 για το Λαύριο, με τον Μπράουνινγκ να σημειώνει τρίποντο και να δίνει προβάδισμα με 69-70 στον Κολοσσό.

Ο Μιλόσεβιτς έκανε λάθος και ο Μπιλής με 1/2 βολές έγραψε το τελικό 69-71 που δίνει νίκη μόνο για το γόητρο στον ήδη υποβιβασμένο Κολοσσό, ενώ βάζει σε μπελάδες το Λαύριο που έμεινε στο 6-19 και πλέον θέλει οπωσδήποτε νίκη με τον Ήφαιστο στην τελευταία αγωνιστική προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Αν το καταφέρει, η Κύμη – εκτός κι αν κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ – θα είναι εκείνη που θα ακολουθήσει τον Κολοσσό στην Α2.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 34-35, 52-55, 69-71

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: ΕΣΑΚΕ