Print this page

Το Περιστέρι πέρασε από το «Σ.Μπεφόν» με την άμυνα

Written by  Ιαν 18, 2020

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, το Περιστέρι winmasters στηρίχθηκε στην εξαιρετική του άμυνα επικρατώντας στο «Σ. Μπεφόν» του Πανιωνίου Su Casa με 61-48 και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τους «νεοσμυρνιώτες» να μπαίνουν και πάλι σε περιπέτειες, αφού είναι πια μόνο έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έντονα συναισθηματική φόρτιση, καθώς οι «Πάνθηρες»  τίμησαν τη μνήμη της γνωστής φιλάθλου της, Ρενάτας, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν από μερικές μέρες, αφήνοντας, ωστόσο, το στίγμα της στον φίλαθλο κόσμο. Πριν από το τζάμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι Περιστεριώτες κατέθεσαν μια ανθοδέσμη στο μπροστά από το πανό με την φωτογραφία της.

Στο παρκέ, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην πρώτη περίοδο, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο και το Περιστέρι να παίρνει μικρή διαφορά με 15-21, όμως, το δεκάλεπτο να βρίσκει τους γηπεδούχους να έχουν μειώσει σε 19-21.

Την δεύτερη περίοδο, θα κάνουν πολύ καιρό να την ξεχάσουν στη Ν. Σμύρνη, καθώς ο Πανιώνιος δεν έβρισκε… διχτάκι με τίποτα, σημείωσε μόλις 4 πόντους, κάτι που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πάρουν διαφορά με 23-35 στο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικά κακό, με τις δυο ομάδες να είναι άστοχες και νευρικές, με τον Πανιώνιο να παίρνει προβάδισμα με 29-44 και τον Πανιώνιο να καταφέρνει να μειώσει σε 33-45, σε μια περίοδο που το επιμέρους σκορ ήταν μόλις 10-10.

Με την εικόνα που είχαν οι δυο ομάδες στο παρκέ, η διαφορά ήταν δύσκολο να καλυφθεί, κάτι που επιβεβαιώθηκε με το τελικό 48-61 που φέρνει το Περιστέρι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Στήβεν Γκρέι σημείωσε 15 πόντους, ο Ζώης Καράμπελας 10 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ ο Μπι Τζέι Μπλέικ με τον Μόουζες Κίνγκσλεϊ είχαν από 9 πόντους με 10 ριμπάουντ.

Για τον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Βεργίνης είχε 14 πόντους με 5 ριμπάουντ και ο Σαμάρντο Σάμουελς 12 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 23-35, 33-45, 48-61

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: ΕΣΑΚΕ