Print this page

Λαβωμένη αλλά αποφασισμένη για την πρώτη "μάχη"

Written by  Νοε 12, 2020

Την πρώτη της "μάχη", στα παράθυρα του Νοεμβρίου, είναι έτοιμη να δώσει  η Εθνική Γυναικών. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δύο Αοράκια, στις 20:00.


Η Εθνική μπαίνει σε αυτό το δεύτερο παράθυρο, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, έχοντας μια νίκη και μια ήττα από τους αγώνες του προηγούμενου Νοεμβρίου, όπου είχε επικρατήσει της Ισλανδίας (89-54), στη Χαλκίδα και είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τη  Σλοβενία, με 70-64, διαφορά που καλείται να καλύψει στην αναμέτρηση του Σαββάτου (14/11, 20:00).

Η Εθνική θα παρουσιαστεί λαβωμένη, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών της Κατερίνας Σωτηρίου, της Άννας Σπυριδοπούλου και της Πηνελόπης Παυλοπούλου, οι οποίες ανιχνεύθηκαν θετικές στον κορονοϊό, αλλά και της Ρένιας Καρλάφτη που είναι τραυματίας. Από τις 13 αθλήτριες που είχε στη διάθεση του ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Μασλαρινός, στις τελευταίες προπονήσεις, εκτός αποστολής έμεινε, η Γεωργία Γρηγοροπούλου.

Η 12άδα της Εθνικής Γυναικών για τον αγώνα με τη Βουλγαρία: Άρτεμις Σπανού, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Δανάη Παπαδοπούλου, Ρία Πατεράκη, Αγγελική Βιντσιλαίου, Χριστίνα Αναστασοπούλου