Print this page

Μασλαρινός: «Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας κομμάτι σωστά» (vid)

Written by  Ιαν 31, 2021

Η Εθνική Γυναικών αναχώρησε την Κυριακή (31/1) νωρίς το πρωί για τη Σλοβενία όπου θα πάρει μέρος στο τελευταίο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021. Η ελληνική ομάδα στοχεύει στις δύο νίκες, θέλει και τις διαφορές, για να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα και είναι παρούσα σε ένα ακόμη σημαντικό ραντεβού.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός, αναφέρθηκε σε αυτήν την προσπάθεια.

«Η αλήθεια είναι στο ρόστερ αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν κάποιες αθλήτριες που έχουν αγωνιστικό ρυθμό και κάποιες άλλες όχι. Είναι ένας στόχος που δεν εξαρτάται 100% πλέον από εμάς. Θέλουμε να μπούμε στις πέντε καλύτερες δεύτερες ομάδες. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας κομμάτι σωστά. Να νικήσουμε, δηλαδή, και στους δύο αγώνες και το παιχνίδι με τη Βουλγαρία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά. Και από εκεί και πέρα να περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

H Βουλγαρία δεν έχει αλλάξει κάτι, είχε κι αυτή μια απώλεια στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι μια σκληρή ομάδα, όμως την ξέρουμε και θεωρώ πως αν η δική μας ομάδα είναι πλήρης και καταφέρει να μπει στο ρυθμό που θέλουμε θα έχουμε καλή τύχη.

Έχουν έρθει όλα τα κορίτσια αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μακάρι να μην έχουμε απρόοπτα σε ότι αφορά τον κορονοϊό».

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ισλανδία (4/2, 20.15) και τη Βουλγαρία (6/2, 21.00) στην Στόζιτζε Αρένα στη Λουμπλιάνα. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κανάλι YouTube της FIBA.

Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Μασλαρινού ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=W8VYj2ek9fU

Πηγή και φωτό: basket.gr