Print this page

Μασλαρινός: «Οι αθλήτριες ανταποκρίθηκαν στο έπακρο»

Written by  Φεβ 04, 2021

Η Εθνική Γυναικών έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ισλανδία διατηρώντας ζωντανές της ελπίδες πρόκρισης για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

 

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε… «Θέλω να πω ένα μπράβο στα κορίτσια που παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στο έπακρο. Ο βασικός στόχος πέρα από την νίκη, ήταν να δώσουμε ρυθμό στις αθλήτριες και να βγάλουμε πράγματα που είχαμε δουλέψει όλα αυτό το διάστημα στο γήπεδο.

 

Ξεκινήσαμε κάπως νευρικά αλλά ήταν κάτι που το περιμέναμε ειδικά στην άμυνα. Με την πάροδο του χρόνου τα κορίτσια άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και θεωρώ ότι στο τέλος κερδίσαμε δίκαια και πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση. Έχουμε πλέον μπροστά μας και μέρα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Βουλγαρία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα τα οποία αν μας ευνοήσουν ελπίζουμε να  προκριθούμε στην τελική φάση. Το μυαλό μας θα πρέπει να πούμε πως είναι και στη Διονυσία (Αλεξανδρή) που τραυματίστηκε. Της ευχόμαστε όλοι περαστικά!!!"

Πηγή: basket.gr

Φωτό: FIBA