Print this page

Αναχώρησε για την Πεσκάρα η Εθνική Κωφών

Written by  Οκτ 13, 2021

Για την Πεσκάρα της Ιταλίας αναχώρησε την Τετάρτη (13/10) το μεσημέρι η Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ κωφών, η διοργάνωση που ήταν προγραμματισμένη για τον προηγούμενο Ιούνιο στη Σαρδηνία, θα διεξαχθεί το διάστημα 16-23 Οκτωβρίου 2021 στην Πεσκάρα της Ιταλίας και η Εθνική ομάδα Γυναικών πηγαίνει ως η κάτοχος του τίτλου καθώς είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο το 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τις: Ανθή Χαϊνά, Ντίνα Μπάλκογλου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Κωνσταντίνα Σούλτη, Στεφανία Πατέρα, Χρύσα Βεράνη, Ιωάννα Βουδούρη, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Δήμητρα Μελλίνη, Κωνσταντίνα Χατζηιωάννου και Βάλια Τασσούλη.

Προπονήτρια της ομάδας είναι η Αθηνά Ζέρβα με βοηθό την Μάρθα Αργυρίου, γυμναστής ο Δημήτρης Μεξης και φυσικοθεραπευτής ο Μιχάλης Στρίγκος.  

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, η αρχηγός της ομάδας Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη δήλωσε στο agapotobasket.gr: «Ο στόχος της ομάδας φέτος είναι να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φέτος είναι όλα δύσκολα για όλους λόγω της πανδημίας. Αν και έχουμε ελλείψεις στο ροστερ εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα εκπροσωπήσουμε επάξια το εθνόσημο, όπως κάνουμε σε κάθε διοργάνωση. Είμαι αισιόδοξη και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις συμπαίκτριες μου και στο προπονητικό τιμ. Να είμαστε υγιείς πάνω απ όλα από την αρχή μέχρι το τέλος του ευρωπαϊκού».

Last modified on Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 14:51