Print this page

Δίελα: «Να συνεχίσουμε τη νέα φιλοσοφία μας»

Written by  Νοε 13, 2021

Η αρχή για την Εθνική Γυναικών έγινε στο Μάντσεστερ και στην Ξάνθη θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023. Με όπλο το ομαδικό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει στο «Φ.Αμοιρίδης» (14/11, 18.00) την Πορτογαλία με στόχο να διπλασιάσει τις επιτυχίες της.

«Αφήνουμε πίσω την νίκη που κάναμε στο Μάντσεστερ με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία. Ο αγώνας με την Πορτογαλία είναι ιδιαίτερα σημαντικός για μας και ίσως πιο δύσκολος από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης γιατί με νίκη κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης», τονίζει η Ιωάννα Δίελα.

Η Εθνική Γυναικών έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι της και στοχεύσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. «Θέλουμε να έχει συνέχεια η εμφάνιση που κάναμε στο Μάντσεστερ και να δείξουμε και πάλι ότι παίζουμε όλες μαζί. Να συνεχίσουμε τη νέα φιλοσοφία μας στην οποία κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα και η ομαδική προσπάθεια. Η Πορτογαλία είναι μια καλή ομάδα, θέλει μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας και θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας προκειμένου να κάνουμε το 2/2».

Η Ιωάννα Δίελα δεν παραλείπει να αναφερθεί και στους φιλάθλους τους οποίους θέλει στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών στην αυριανή αναμέτρηση. «Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε στην Ξάνθη μια πόλη που αγαπάει ιδιαίτερα το μπάσκετ. Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων και τους περιμένουμε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο για να μας στηρίξουν στον αγώνα με την Πορτογαλία. Ελπίζουμε και εμείς με τη σειρά μας να ανταμείψουμε τον κόσμο με το θέαμα και την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο».