Print this page

Ο Φωτόπουλος αναλύει την Βοσνία Ερζεγοβίνη

Written by  Αυγ 13, 2022

Η Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει σήμερα (19.00, ΚΓ Πανεπιστημίου, Youtube/Fiba) η Εθνική Νεανίδων προκειμένου την Κυριακή (14/08) να έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει τον στόχο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού U18 που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Μιλώντας για τον αγώνα της Εθνικής Νεανίδων, ο συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά, Δημήτρης Φωτόπουλος αναλύει την Βοσνία Ερζεγοβίνη και επισημαίνει τι θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

«Είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, καθώς πρόκειται για ένα από τα δύο βήματα που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε τον στόχο μας. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση από την αρχή και να μην πιστέψουμε ότι το παιχνίδι είναι εύκολο προκειμένου έτσι να υλοποιήσουμε τον πρώτο από τους δύο στόχους και να μπορέσουμε την Κυριακή να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Η Βοσνία Ερζεγοβίνη δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Δεν έχει δηλαδή κάποιες σταθερές στο παιχνίδι της. Η αντίπαλός μας δεν έχει κάνει νίκη στη διοργάνωση, φαίνεται ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα, όμως αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει και να μας παρασύρει. Δεν πρέπει οι παίκτριες μας να πιστέψουν ότι το παιχνίδι είναι εύκολο».

Το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού U18

Ημιτελικοί

Δύο Αοράκια 19.00 Ισπανία – Γαλλία

Δύο Αοράκια 21.15 Λιθουανία-Γερμανία

Θέσεις 5-8

Δύο Αοράκια 14.30 Φινλανδία – Ιταλία

Δύο Αοράκια 16.45 Τσεχία – Πολωνία

Θέσεις 9-12

ΚΓ Πανεπιστημίου 14.30 Βέλγιο – Λετονία

ΚΓ Πανεπιστημίου 21.15 Τουρκία – Ουγγαρία

Θέσεις 13-16

ΚΓ Πανεπιστημίου 16.45 Ισραήλ – Σουηδία

ΚΓ Πανεπιστημίου 19.00 Βοσνία –Ελλάδα