Print this page

Πανηγύρισε με την Ελλάδα στο EuroBasket με έναν ειδικό φακό από τo Viber

Written by  Σεπ 05, 2022

Γίνε μέρος της Εθνικής Ομάδας και στήριξε την προσπάθειά της στο EuroBasket.

Η ΕΟΚ συνεργάστηκε με το Viber, ώστε να μπορεί ο καθένας να ντυθεί στα χρώματα της «επίσημης αγαπημένης» μέσα από έναν αποκλειστικό φακό AR.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: 

To EuroBasket έχει ήδη αρχίσει και η Εθνική Ομάδα, η «Επίσημη Αγαπημένη», κάνοντας το 2/2, θεωρείται από τις κορυφαίες και ως ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Ακόμη κι αν δεν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι για το Μιλάνο ή το Βερολίνο για τους αγώνες, μπορείς ακόμη να πανηγυρίσεις με την ομάδα σαν να ήσουν εκεί. Χάρη στην τεχνολογία AR και τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με το Viber, σου φέρνουμε την εμπειρία του γηπέδου κατευθείαν στο κινητό σου τηλέφωνο. Μέσα από έναν ειδικό Φακό Viber, που μπορείς να βρεις εδώ, μπορείς να «φορέσεις» την επίσημη εμφάνιση και να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου ομάδα, κοινοποιώντας βίντεο και φωτογραφίες σε άλλους φιλάθλους μέσω από ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Το Ευρωμπάσκετ, το οποίο διοργανώνει η FIBA, άρχισε την 1η Σεπτεμβρίου σε τέσσερις χώρες (Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία, Γερμανία) και θα ολοκληρωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου με το μεγάλο τελικό στη Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου. Η Ελλάδα αγωνιζεται στον Γ’ Όμιλο (όλοι οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στο Μιλάνο) και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για την τελική φάση. Στον Γ’ Όμιλο αγωνίζονται επίσης η Ιταλία, η Κροατία, η Ουκρανία, η Μεγάλη Βρετανία και η Εσθονία.

Από το λανσάρισμα των φακών AR πέρσι το Σεπτέμβριο, οι χρήστες του Viber έχουν ασχοληθεί 13,7 δισεκατομμύρια λεπτά με το να τους τεστάρουν, να δημιουργούν και να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο επαυξημένης πραγματικότητας. Με το Viber να είναι η νο.1 εφαρμογή μηνυμάτων στην Ελλάδα, με διείσδυση στο 91% των smartphones στη χώρα μας, το επίπεδο του engagement για το φακό του EuroBasket αναμένεται να είναι τεράστιο.

Χρησιμοποίησε λοιπόν το φακό για να «φορέσεις» τη στολή σου, να φωνάξεις «Ελλάς! Ελλάς!», να το αποτυπώσεις σε βίντεο και να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία που ετοίμασε για σένα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τη Rakuten Viber.

Απολαύστε το ευχόμενοι Καλή Επιτυχία στην Εθνική ομάδα!