Print this page

Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ

Written by  Μάι 08, 2023

Την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωμπάσκετ (15-25 Ιουνίου, Σλοβενία-Ισραήλ) άρχισε η Εθνική Γυναικών με τα χαμόγελα να είναι πολλά στην πρώτη συγκέντρωση.

Οι διεθνείς αθλήτριες έδωσαν ραντεβού το πρωί της Δευτέρας στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, ενώ πέρασαν και από τα απαραίτητα εργομετρικά.

Απούσες ήταν η Εβίνα Σταμάτη η οποία συνεχίζει την θεραπεία μετά τον τραυματισμό της, η Μαριέλλα Φασούλα που μόλις χθες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα και η Έλενα Τσινέκε με την οποία υπάρχει διαρκή επικοινωνία, καθώς έχει επιλεγεί από ομάδα του WNBA και βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Η Εθνική θα κάνει προπόνηση και την Τρίτη (9/5) το πρωί στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πορταριά όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Να σημειωθεί ότι το Ευρωμπάσκετ 2023 θα διεξαχθεί στη Σλοβενία και στο Ισραήλ 15-25 Ιουνίου. Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση στο Ισραήλ και θα αντιμετωπίσει στον όμιλο το Μαυροβούνιο (15/6, 12.15), τη Λετονία (16/6, 18.15) και την Ισπανία (18/6, 18.45).

Πηγή και φωτό: basket.gr