Print this page

Εθνική Γυναικών: Άρχισε η προετοιμασία

Written by  Φεβ 05, 2018

Την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019 ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι η Εθνική Γυναικών.

Τις αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος καλωσόρισε στο γήπεδο ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία στους αγώνες με Ισραήλ και Πορτογαλία. Παρών στο γήπεδο ήταν και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στην πρώτη προπόνηση παρούσες ήταν όλες οι αθλήτριες που έχουν κληθεί πλην της Τζάκι Γέμελος, η οποία αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα.

Η Αννα Σπυριδοπούλου μιλώντας για την νέα προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε πάλι με την εθνική ομάδα. Εχουμε πρώτο αγώνα με το Ισραήλ το Σάββατο εκτός έδρας και θα  προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι λίγες οι μέρες, αλλά αυτή η ομάδα έχει μάθει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα και η μία παίκτρια να παίζει για την άλλη. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες που έχουμε μπροστά μας και θέλω να ελπίζω σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αγαπάμε την εθνική ομάδα, θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στόχος είναι οι επιτυχημένες εμφανίσεις».

Πηγή: ΕΟΚ