Print this page

«Είναι μεγάλη η πρόκληση για όλους»

Written by  Σεπ 05, 2018

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε η Κατερίνα Σπαθάρου, η οποία μετά από μια γεμάτη και πολύ καλή χρονιά με τον Πανιώνιο, κλήθηκε από τον Κώστα Κεραμιδά στην Εθνική ομάδα Γυναικών εν όψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τενερίφης.

Η έμπειρη γκαρντ, μοιράστηκε μέσω του agapotobasket.gr τις σκέψεις της που φοράει ξανά την φανέλα της Εθνικής ομάδας, για την πρόκληση του Παγκοσμίου αλλά και τα στοιχεία στα οποία θα στηριχτεί η ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση.  

 «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ξανά στην Εθνική ομάδα. Είναι πολύ γνώριμα για μένα τα λημέρια και νιώθω πολύ οικεία. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ με τα κορίτσια και συνεργάζομαι μαζί τους.

Καλούμαστε να εκπροσωπήσουμε την Εθνική ομάδα στον μεγαλύτερο θεσμό αυτή τη στιγμή Παγκοσμίως. Είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και εκπροσωπούμε μαζί και την ήπειρο Ευρώπη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας. Προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωθούμε, να πετύχουμε τους στόχους μας και να βγάζουμε μέσα στο παρκέ αυτά που μας λένε οι προπονητές μας.

Με βασική προϋπόθεση την άμυνα, εκεί που στηρίζεται η εθνική μας ομάδα, το πάθος και τη ενέργεια που βγάζει, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς και να πετύχουμε αρχικά τον πρώτο μας στόχο. Είναι μεγάλη η πρόκληση για όλους. Είναι πολύ μεγάλο αυτό που έχει πετύχει η Εθνική ομάδα Γυναικών, θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και να δώσουμε το 100% ώστε να υπάρχει συνέχεια στην επιτυχία αυτή».