Print this page

Εθνική Νέων Γυναικών: Ξεκίνησε η προετοιμασία

Written by  Ιουλ 09, 2019

Την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 3-11 Αυγούστου στην Πρίστινα του Κοσσόβου ξεκίνησε η Εθνική Νέων Γυναικών στο ΟΑΚΑ.

 

Η Ελλάδα μέχρι την Πέμπτη (11 Ιουλίου) θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Σερβία για δύο φιλικά (12 και 13/7).

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Κτιστάκης μιλώντας για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ανέφερε: «Η ομάδα αποτελείται από κάποια έμπειρα κορίτσια με πολλές παραστάσεις στην Εθνική και ορισμένα λίγο νεότερα. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο αυτό το μικρό διάστημα που έχουμε μπροστά μας. Υπάρχει καλή διάθεση για δουλειά και προπόνηση, τα κορίτσια γνωρίζονται μεταξύ τους και υπάρχει καλό κλίμα και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα βγάλουμε καλό αποτέλεσμα. Αναφορικά με την προετοιμασία στόχος μας είναι να βάλουμε στο παιχνίδι μας στοιχεία ομαδικής τακτικής πριν από τα δύο φιλικά με τη Σερβία. Μόλις επιστρέψουμε στην Ελλάδα θα συνεχίσουμε τη δουλειά πάνω και σε άλλα κομμάτια».