Print this page

Καραμπάτσα: «Να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ»

Written by  Αυγ 12, 2019

Μετά από χρόνια στην ξενιτιά η Βίκυ Καραμπάτσα επέστρεψε στην Ελλάδα το καλοκαίρι όχι για διακοπές, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Εθνικής Γυναικών.

Η 23χρονη σέντερ συγκαταλέγεται στο νέο αίμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και δεν κρύβει ότι της λείπει η Ελλάδα. «Εχω συνηθίσει πια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία όπου αγωνίζομαι τα τελευταία χρόνια, αλλά η Ελλάδα μου λείπει. Έχει αναμφίβολα τη δική της χάρη».

Μετά από τις Εθνικές κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών ήρθε η στιγμή για την Βίκυ Καραμπάτσα να φορέσει τη φανέλα και της Γυναικών. «Για να πως την αλήθεια δεν περίμενα την κλήση στην Εθνική γυναικών. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο».

Η προετοιμασία της Εθνικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την ίδια να τονίζει. «Ολοι στην ομάδα έχουμε όρεξη για δουλειά. Υπάρχει καλό κλίμα κάτι το οποίο μετράει. Έχουμε σε λίγες ημέρες μια σειρά από φιλικά παιχνίδια στην Κίνα. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για τους αγώνες αυτούς. Δεν έχει σημασία ότι είναι ένα φιλικό τουρνουά. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ».

Πηγή: ΕΟΚ