Print this page

Βατοί όμιλοι για τους τρεις του Eurocup

Written by  Ιουλ 09, 2015

Δύσκολο, αλλά όχι απροσπέλαστο θα είναι το έργο των τριών ελληνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στους ομίλους του Eurocup 2015-2016, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, που αποτέλεσαμ ουσιαστικά το έναυσμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Η ΑΕΚ και ο Άρης επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας ισχυρούς αντιπάλους, αλλά και πολλές ελπίδες διάκρισης, ενώ και ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει έμπειρες ομάδες, τις οποίες, ωστόςο μπορεί να αντιμετωπίσει.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στο Group D της δεύτερης Περιφέρειας του Eurocup, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ούνικς Καζάν, Μπάνβιτ, Τραμπζονσπόρ, Μπουντούτσνοστ και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις Μπεσίκτας, Λιέτουβος Ρίτας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Άβτοντορ και Σζολνόκι, ενώ η «Ένωση» θα βρει στο δρόμο της τις Γαλατάσαραϊ, τις Νίζνι Νόβγκοροντ και Κράσνι Οκτιάμπρ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Νεπτούνας.

Από την πρώτη φάση, στην οποία υπάρχουν έξι όμιλοι των έξι ομάδων προκρίνονται στη δεύτερη («Last 32») οι τέσσερις πρώτες, οι οποίες θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων με τη συμμετοχή και των οκτώ ομάδων που θα αποκλειστούν από την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι όμιλοι του Eurocup

CONFERENCE 1

GroupA
Νίμπουρκ
Μπιλμπάο
Ολύμπια Λιουμπλιάνα
Ναντέρ
Βόννη
Τρέντο

GroupB
Άλμπα Βερολίνου
Γκραν Κανάρια
Οστάνδη
Λε Μαν
Ρέτζιο Εμίλια
Μπρίντιζι

GroupC
Βαλένθια
Σαραγόσα
Ουλμ
Νανσί
Σαρλερουά
Βενέτσια

CONFERENCE 2

GroupD
Ούνικς Καζάν
Μπάνβιτ
Τραμπζονσπόρ
Μπουντούτσνοστ
Άρης
Στεάουα

Group Ε
Μπεσίκτας
Λιέτουβος Ρίτας
Ζενίτ
Άβτοντορ
ΠΑΟΚ
Σζολνόκι

GroupF
Γαλατάσαραϊ
Νίζνι
Κράσνι Οκτιάμπρ
Χάποελ Ιερουσαλήμ
ΑΕΚ
Νεπτούνας

Πηγή και φωτό: Eurocup