Print this page

Επίσημα στην ΤΣΣΚΑ για τρία χρόνια ο Μιλουτίνοφ

Written by  Ιουν 02, 2020

Το χρονικό μιας ήδη γνωστής μετακίνησης από τον Πειραιά στην Μόσχα ολοκληρώθηκε και επισήμως, με την ΤΣΣΚΑ να ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 25χρονος Σέρβος σέντερ, που τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας εξαιρετική παρουσία, πλέον θα βρει μια καινούρια πρόκληση μπροστά του, όπως και ο ίδιος φάνηκε να επιθυμούσε.

Την φετινή σεζόν, ο Μιλουτίνοφ ήταν εξαιρετικός, έχοντας 10,3 πόντους και 8,2 ριμπάουντ, βρισκόμενος στην πέμπτη θέση του index rating με 19,2 βαθμούς ανά αγώνα. Με τον Ολυμπιακό την σεζόν 2016-17 βρέθηκε στον τελικό της Euroleague, όπου ηττήθηκε από την Φενερμπαχτσέ, όπου, ωστόσο, δεν έχασε σουτ σε ολόκληρο το Final Four, τελειώνοντας με 7/7 δίποντα.

«Έπειτα από πέντε χρόνια με τον Ολυμπιακό, ήταν καιρός για ένα καινούριο κεφάλαιο στην μπασκετική μου ζωή», δήλωσε μετά την υπογραφή του στην ΤΣΣΚΑ. «Μέχρι τώρα στην καριέρα μου, όλες οι αποφάσεις που πήρα ήταν δύσκολες, αλλά αυτή όχι. Ένας σύλλογος με τεράστια παράδοση, ένας πρόεδρος που ζει για την ομάδα του, ένας τροπαιούχος προπονητής, ένας μεγάλος οργανισμός, πανέμορφη Μόσχα. Αισθάνομαι τιμή να είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και γνωρίζω την ευθύνη και τους στόχους που φέρει αυτό το τεράστιο όνομα. Ανυπομονώ για μια καινούρια αρχή. Τα λέμε σύντομα στην Μόσχα

Πηγή και φωτό: euroleague.net