Print this page

Επίσημα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σενγκέλια!

Written by  Ιουλ 09, 2020

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας  είναι και επίσημα ο Τόρνικε Σενγκέλια, με την ρωσική ομάδα να υπογράφει τον Γεωργιανό power forward για τα επόμενα τρία χρόνια, δυναμώνοντας εντυπωσιακά το ούτως ή άλλως πανίσχυρο ρόστερ της.

Ο Σενγκέλια αγωνίστηκε με την Μπασκόνια τα έξι τελευταία χρόνια, έχοντας δυναμική παρουσία και έχοντας γίνει ένας από τους κορυφαίους στην θέση του, με σημαντική παρουσία στην Euroleague, όπου επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης το 2018. Ο παίκτης φεύγει από τη Βιτόρια, έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ισπανίας, με σημαντική συνεισφορά, με 13,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.

Απόλυτα χαρούμενος για αυτήν την προσθήκη ήταν ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Πιστεύω πως κάναμε μια εξαιρετική κίνηση και θα ήθελα να συγχαρώ τον σύλλογο, τον Αντρέι Βατούτιν και τους ιδιοκτήτες μας γι’ αυτό. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Τόκο για την επιλογή του να έρθει εδώ, καθώς είχαμε εκφράσει τεράστια επιθυμία να τον εντάξουμε στην ΤΣΣΚΑ. Ήταν στο στόχαστρό μας για πολλά χρόνια και τελικά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτήν την κίνηση. Ελπίζουμε μαζί με τους άλλους παίκτες, ο Τόκο θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.  Είναι ένας πολύπλευρος, πολύ ανταγωνιστικός παίκτης στην καλύτερη ηλικία. Καλωσορίζω επίσημα τον Τόκο στην ομάδα μας και ελπίζουμε η επιθυμία του και το ταλέντο του να συμπορευτούν με τις προσδοκίες μας. Γνωρίζω επίσης ότι οι οπαδοί είναι πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τον Σενγκέλια στο ρόστερ μας. Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας βλέπουν την αποφασιστικότητα της διοίκησης του συλλόγου να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα κερδίζει και ότι θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν και θα έρχονται όλο και περισσότεροι, εφόσον οι καταστάσεις το επιτρέψουν», δήλωσε.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης και ανυπομονώ να παίξω με ένα καταπληκτικό σύνολο παικτών και προπονητών. Ελπίζω να έχουμε πολλές επιτυχίες στην Euroleague και την VTB League με την ΤΣΣΚΑ», δήλωσε από την πλευρά του ο παίκτης.

Πηγή και φωτό: cskabasket.com