Print this page

Πατ Ράιλι: ««Με... φούντωσε η φυγή του ΛεΜπρόν!»

Written by  Αυγ 01, 2014

Αισιόδοξος ότι η φυγή του ΛεΜπρόν Τζέημς δεν θα επηρεάσει τον προγραμματισμό και το επίπεδο της ομάδας δήλωσε ο πρόεδρος των Miami Heat, Πατ Ράιλι, ο οποίος έδειξε για μία ακόμα φορά ασυμβίβαστος με την ιδέα της ήττας σε οποιοδήποτε επίπεδο.

 

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με το χτίσιμο αυτοκρατοριών παραδέχθηκε πως η φυγή του Τζέημς ήταν ένα σκληρό χτύπημα, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα βρει τρόπο να κρατήσει το επίπεδο της ομάδας ψηλά. «Με φούντωσε!», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στην αποχώρηση του «Βασιλιά» ως free agent, σημειώνοντας επιπλέον πως το καλοκαίρι του 2016 οι Miami Heat θα μπορούν να διαθέσουν ένα ποσό περίπου 50 εκατ. δολαρίων για την αγορά free agent παικτών, εφόσον δεν υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στο salary cap.

«Δε μου αρέσει να χάνω σε τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε. «Θέλω η ομάδα να είναι ανταγωνιστική όπως ήταν πάντα. Θέλω οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι θα βλέπουν μια σπουδαία ομάδα κάθε βράδυ. Κάθε τόσο έχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε από την αρχή μια νέα ομάδα, ώστε η ομάδα να έχει έναν κορμό για 10-12 χρόνια. Αυτό είχε «σπάσει». Αυτός είναι ο στόχος μου τώρα, να φτιάουμε άλλη μία ομάδα από την αρχή», σημείωσε ο Πατ Ράιλι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες να χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα, έστω κι αν αυτό πρέπει να το κάνει χωρίς έναν πολύ σημαντικό παίκτη, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέημς.

«Θα χτίσουμε μια ομάδα Πρωταθλήματος και αυτό θα γίνει. Μετά από 45 χρόνια στο Πρωτάθλημα, έχω δει περίπου 15 υπερβατικούς παίκτες να φεύγουν. Και πάντα συνεχίζεις. Κάποιες φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν σου αρέσουν, αλλά πρέπει να προχωρήσεις».

Πηγή: slamonline.com