Print this page

Κόμπε: «Ξέρω ότι δεν θα είμαι ο ίδιος»

Written by  Αυγ 20, 2014

Προσγειωμένος, αλλά γεμάτος αυτοπεποίθηση για μια καλή χρονιά εμφανίζεται ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως δεν θα είναι ο ίδιος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που του στέρησε όλη την περσινή σεζόν, αλλά διαβεβαιώνει πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσει από την αξία του.

 

Με δεδομένη την εξάρτηση που υπάρχει στην πορεία των Lakers από την παρουσία του «Black Mamba», η συζήτηση για το κατά πόσο θα είναι σε θέσει να «τραβήξει» την ομάδα και να την οδηγήσει σε μια καλή χρονιά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, είναι λογικό να έχει φουντώσει. Ο ίδιος, ωστόσο, σε συνέντευξή του στο «Sports Illustrated» παραδέχεται ότι  σαφώς θα είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πάψει να είναι ένας παίκτης τεράστιας αξίας.

«Όταν ακούω κόσμο και ειδικούς να λένε “Δεν θα είναι αυτό που ήταν”, ξέρεις κάτι; Έχουνδίκιο. Δενθαείμαι. Αλλά το γεγονός ότι κάτι εξελίσσεται, δεν σημαίνει ότι γίνεται λιγότερο καλό από ό,τι ήταν πριν», δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ συμπληρώνει πως μπορεί να μην μπορεί να κάνει τα ίδια που έκανε όταν ήταν 21 ετών, αλλά πλέον έχει την ωριμότητα και την εμπειρία να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, ώστε να είναι το ίδιο αποτελεσματικός.

Δε μένει παρά να δούμε την επιστροφή του – η οποία είναι προγραμματισμένη για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου, στον αγώνα των LA Lakers απέναντι στους Houston Rockets του Κώστα Παπανικολάου – ώστε να δούμε αν και κατά πόσο ο 36χρονος σούπερ σταρ θα μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα του για να πετύχει το κάτι παραπάνω, σε μια από τις τελευταίες χρονιές της καριέρας του.

Πηγή: lakersnation.com