Print this page

Και μάγειρας ο Ρόουζ! (Vid)

Written by  Αυγ 22, 2014

Ο Ντέρικ Ρόουζ δείχνει να περνά ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της καριέρας του, αφού επέστρεψε γερός από τον τραυματισμό του και πλέον δείχνει να έχει την πρώτη ευκαιρία να αποδείξει πως είναι καλά, εφόσον περιληφθεί στην αποστολή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Ο σούπερ σταρ των Chicago Bulls δεν χάνει ευκαιρία να το....διασκεδάσει!

 Οι ΗΠΑ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο και πριν από λίγες μέρες αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση τη Βραζιλία, την οποία και νίκησαν με 95-78. Ο αγώνας διεξήχθη στο Σικάγο, γενέτειρα του Ρόουζ και έδρα των Bulls και, όπως ήταν φυσικό, έτυχε της ολοκληρωτικής επευφημίας από το κοινό.

Ο Ρόυζ αισθάνεται καλά και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Η Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για το χρυσό στο Παγκόσμιο, αλλά πάνω από όλα δείχνει ότι είμαι μια καλή παρέα.

Έτσι, ο Ρόουζ αποφάσισε ως «οικοδεσπότης» στην πόλη του, να βγάλει έξω τους φίλους του και να τους μαγειρέψει τοαγαπημένο του φαγητό σε ένα από τα εστιατόρια της πόλης. Τα πειράγματα δεν έλειψαν, ενώ με όπλο το χιούμορ, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το μπάσκετ.

 

  

Πηγή: USA Basketball