Print this page

Ξεπέρασε τους 20.000 πόντους ο Καρμέλο! (vids)

Written by  Νοε 03, 2014

Ο Καρμέλο Άντονι ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στο NBA, καθώς με τρίποντό του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης των New York Knicks με τους Charlotte Bobcats έγινε ο 40ος παίκτης στην ιστορία του NBA που ξεπέρασε τους 20.000 πόντους!

 

Ο «Μέλο» δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε να πυροβολεί ανελέητα, σταματώντας τελικά στους 28 πόντους, οδηγώντας τους Knicks στην δευτερη φετινή τους νίκη με 93-96. Ο Άντονι, εκτός από το ατομικό ρεκόρ έχει θέσει και ένα προσωπικό στοίχημα για τη φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλο από το να οδηγήσει την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι.

Τον «Μέλο» ακολούθησε σε απόδοση και ο Αμάρε Στουνταμάιρ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ για τους Hornets ο Αλ Τζέφερσον σταμάτησε στους 21 πόντους.

Δείτε το καλάθι του Καρμέλο Άντονι, με το οποίο ξεπέρασε τους 20.000 πόντους στην καριέρα του: 

 

 

Στις υπόλοιπες χθεσινές αναμετρήσεις, οι Miami Heat δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τους Toronto Raptors με 102-107 και να πετύχουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τους Κρις Μπος και Ντουέιν Γουέιντ να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ και 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ αντίστοιχα. Για τους «Καναδούς», ο ΝτεΡόζαν με 30 πόντους και ο Λώρι με 22 ήταν οι ηγέτες της προσπάθειας να σταματήσουν το Μαϊάμι.

Στο Λος Άντζελες, οι Clippers γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή περίοδο από τους Sacramento Kings με 98-92, με τους νικητές να έχουν σε απίστευτη βραδιά τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος είχε 34 πόντους, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 τάπες και ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά highlights της βραδιάς. Από κοντά σε απόδοση και ο Ρούντι Γκέι με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Οι LA Clippers είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με κορυφαίους τους Γκρίφιν με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ και Πωλ που έκανε double-double με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ωστόσο, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Στο Πόρτλαντ, τέλος, οι Golden State Warriors πέτυχαν την τρίτη φετινή τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες, επικρατώντας των Portland Trail Blazers με 95-90. Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Κλέι Τόμπσον με 29 πόντους και ο Στέφεν Κάρι με 21 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους που μετρούν ήδη δύο ήττες σε τρεις αγώνες, ο ΛαΜάρκους Όλντριτς με 29 πόντους και 13 ριμπάουντ δεν κατάφερε να φέρει τνίκη στην ομάδα του.

Δείτε highlights από τις χθεσινές αναμετρήσεις:

 

 

 

 

 

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα με έξι ακόμα πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις:

Τοπρόγραμμα:

Houston Rockets – Philadelphia 76ers

Oklahoma City Thunder – Brooklyn Nets

New Orleans Pelicans – Memphis Grizzlies

Boston Celtics – Dallas Mavericks

Sacramento Kings – Denver Nuggets

Utah Jazz – LA Clippers