Print this page

«Μυθική» επέκταση συμβολαίου στον “Yiannis”

Written by  Σεπ 20, 2016

Το «παραμύθι» της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζεται με την διοίκηση των Milwaukee Bucks να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2021, με τις συνολικές απολαβές του να φτάνουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια!

Ο “Greek Freak” έγινε ο πλέον ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής στην ιστορία, ενώ έχει μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία να πετύχει όλα όσα ονειρεύτηκε. Η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας έγινε γνωστή από τον Γενικό Διευθυντή των Milwaukee Bucks, Τζον Χάμμοντ και θα επισημοποιηθεί με την υπογραφή του συμβολαίου την Τετάρτη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ήδη λαμβάνειν ένα σημαντικό ποσό και για τη φετινή σεζόν, όπου μαζί με τα μπόνους για συμμετοχές, ατομικές και ομαδικές διακρίσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 6 εκατομμύρια δολάρια.

Την περσινή σεζόν ο “Yiannis” αγωνίστηκε σε 80 παιχνίδια, τα 79 εκ των οποίων ως βασικός και έκανε την καλύτερή του μέχρι σήμερα χρονιά με 16,9 πόντους, 7,7 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ 1,4 κοψίματα σε 35,3’ κατά μέσο όρο. Ήταν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σημείωσε πέντε triple-doubles σε μια σεζόν και είναι ήδη τρίτος στην συνολική λίστα των παικτών των Milwaukee Bucks.

Με μέχρι στιγμής μέσους όρους καριέρας 12,2 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε συνολικά 238 παιχνίδια, τα 173 εκ των οποίων ως βασικός, οι Milwaukee Bucks θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι για την επιλογή τους το 2013 να τον διαλέξουν στην 15η θέση του ντραφτ.

Και το ελληνικό μπάσκετ θα πρέπει να περιμένει μεγάλα πράγματα από τον νεαρό παίκτη που έχει δείξει ότι εκτός από το απύθμενο ταλέντο έχει πάθος, δουλεύει σκληρά και στοχεύει να πιάσει την κορυφή.

 

Πηγή και φωτό: Milwaukee Bucks