Print this page

Ο «σεληνιασμένος» Κουφός και η βαριά ήττα του Miami (vids)

Written by  Δεκ 06, 2013

Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κώστας Κουφός στο NBA, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει να αποτρέψει τη βαριά ήττα της ομάδας του. Γερό μάθημα πήραν και οι Πρωταθλητές Miami Heat.

 

Οι Memphis Grizzlies παραδόθηκαν στις ορέξεις των LA Clippers, αφού ηττήθηκαν εύκολα με 81-101. Ο Έλληνας σέντερ είχε 17 πόντους και 9 ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από την ατομική του επίδοση. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Νικ Καλάθης που σημείωσε 2 πόντους και μάζεψε 2 ριμπάουντ.

Βαριά ήττα υπέστησαν, όμως, και Miami Heat που έπεσαν πάνω στους αφιονισμένους Chicago Bulls και παραδόθηκαν με 107-87. Ο Κάρλος Μπούζερ πέτυχε 27 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, ενώ ο Ντενγκ με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ συνέβαλε επίσης στην επικράτηση των «Ταύρων». Από τους ηττημένους, οι 21 πόντοι του ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν ήταν αρκετοί για να βοηθήσουν του Πρωταθλητές.

Στο ντέρμπι των… απογοητευτικών τη φετινή χρονιά Brooklyn Nets και New York Knicks, ο Καρμέλο Άντονι με 19 πόντους οδήγησε τη Νέα Υόρκη σε νίκη έπειτα από πολύ καιρό με 113-83.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τις τρεις χθεσινές αναμετρήσεις, καθώς και τα highlightsαπό τους αγώνες LA ClippersMemphis Grizzlies και Miami HeatChicago Bulls:

 

 

 

 

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Philadelphia 76ers – Charlotte Bobcats

Milwaukee Bucks – Washington Wizards

Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks

Denver Nuggets – Boston Celtics

Orlando Magic – New York Knicks

Golden State Warriors – Houston Rockets

Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans

Toronto Raptors – Phoenix Suns

Utah Jazz – Portland Trail Blazers

LA Lakers – Sacramento Kings