Print this page

Ανέλαβε ο Κουκής, τρεις ανανεώσεις και μια προσθήκη για τη Νέα Ιωνία

Written by  Ιουν 04, 2020

Τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ, ξεκίνησε η Νέα Ιωνία ανακοινώνοντας την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάννη Κουκή.

Παράλληλα ο σύλλογος προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τις αθλήτριες Βάσια Ζαρρή, Σοφία Αγαλιώτη και Νίκη Συρροπούλου καθώς και στην έναρξη της συνεργασίας του με την Εύα Μουρίκη.


Η ανακοίνωση:

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Δ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας γυναικών μετά και τη νέα της άνοδο λόγω της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Κουκή. Ο καταξιωμένος κόουτ, θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας του γυναικείου τμήματος που θα έχει ως βάση ταλαντούχες αθλήτριες νεαρής ηλικίας με όρεξη για δουλειά ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την ομάδα των νεανίδων που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία με σκοπό να τις προετοιμάσει για την μετάβαση στην μεγάλη ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται και η ανανέωση της συνεργασίας με τις αθλήτριες, Βάσια Ζαρρή, Σοφία Αγαλιώτη και Νίκη Συρροπούλου καθώς και η έναρξη συνεργασίας με την Εύα Μουρίκη, στις οποίες ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες.  
 
Last modified on Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 13:07