Print this page

FIBA και Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ με Αμαξίδιο μαζί μέχρι το 2023

Written by  Σεπ 09, 2020

H Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ (FIBA) προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ με Αμαξίδιο (IWBF) μέχρι το 2023.

Να σημειώσουμε ότι η νέα συμφωνία  μεταξύ των δύο πλευρών ειδικεύεται στο μπάσκετ 3×3, στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων με αμαξίδιο, αλλά και στα concepts στο κομμάτι του marketing για την περαιτέρω προβολή του αθλήματος.

Ανδρέας Ζαγκλής: Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχιστεί η συνεργασία

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, τόνισε: «Η FIBA εργάζεται πολύ στενά με την IWBF για αρκετά χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί. Η εμπειρία και η γνώση που αποκτήσαμε, αναπτύσσοντας ένα νέο αγώνισμα μέσα στο ίδιο το άθλημά μας, αλλά και τα άριστα επίπεδα τηλεοπτικής παραγωγής που πετύχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας μπορούν να βοηθήσουν την IWBF στο όραμά τους για το μέλλον. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε την IWBF την επόμενη τετραετία στις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες τους».

Ούλφ Μέρενς: Μεγάλη τιμή που θεωρούμαστε μέλος της οικογένειας της FIBA

Απο την πλευρά του ο πρόεδρος τις IWBF, Ούλφ Μέρενς, τόνισε: «Νιώθουμε πολύ μεγάλη τιμή που θεωρούμαστε μέλος της οικογένειας της FIBA και ταυτόχρονα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να απαπτύσσουμε τους δεσμούς μεταξύ των αθλημάτων και να προωθήσουμε την αρχή της ένταξης σε όλη τη μπασκετική κοινότητα. Ως ομοσπονδία η IWBF είναι σχετικά μικρή και νέα, για αυτό η δυνατότητα που μας δίνεται να έχουμε την υποστήριξη και την εμπειρία της FIBA είναι τεράστια και ανεκτίμητη προκειμένου να μεγαλώσουμε ως ομοσπονδία και να εγκαταστήσουμε ένα βιώσιμο και ανεξάρτητο μέλλον για το άθλημά μας».

Πηγή και φωτό: amarysia.gr