Print this page

Σπουδαία διάκριση για τον Ολυμπιακό: 2η θέση στο πρόγραμμα OneTeam

Written by  Σεπ 09, 2020

Μια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague ONE TEAM, καθώς κατέκτησε την 2η θέση για την σεζόν 2019-20, με την ομάδα της Αναντολού Εφές να κατακτά την 1η θέση και το χρυσό βραβείο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Μια ακόμη ξεχωριστή διάκριση για την ομάδα μας! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέκτησε το ασημένιο βραβείο για το OneTeam Best Program of 2019-20!

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο ONE TEAM που "μπαίνει" στην «ερυθρόλευκη» συλλογή, καθώς την δεύτερη θέση είχαμε κατακτήσει και τη σεζόν 2017-18.

Φέτος η οικογένεια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague μεγάλωσε, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός «έτρεξε» -ακόμη και στο διάστημα της καραντίνας λόγω Covid-19- δύο συνεργασίες ταυτόχρονα: με τα κορίτσια από την ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ (με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΙΣΝ) και τα Ειδικά Σχολεία με μαθητές από το ΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και το ENEEΓYΛ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Πρεσβευτές του Ολυμπιακού στο ΟΝΕ ΤΕΑΜ είναι οι Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ και υπεύθυνοι του προγράμματος οι Πένυ Γιοβάνοβιτς και Νίκος Καμπούρης.

«Νιώθουμε εξαιρετικά τυχεροί που σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα τρέχουμε ένα τόσο σημαντικό πρότζεκτ, στόχος του οποίου είναι να βοηθήσει τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες», δήλωσε η κα.Πένυ Γιοβάνοβιτς. Και συνέχισε: «Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε ένα ακόμη βραβείο ως αναγνώριση της αξίας και της σημασίας του προγράμματος ΟΝΕ. Αντλούμε δύναμη από αυτό, αλλά και από την ανταπόκριση των αθλητών μας, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με αμείωτη ένταση. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύει η ανθρωπότητα».

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Αναντολού Εφές και την 3η η Ολίμπια Μιλάνο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν!!!

#WeAreAllOneTeam

 

Πηγή και φωτό: olympiacosbc.gr