Print this page

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου μιλάει για τις πρώτες εντυπώσεις από την Σέπσι

Written by  Οκτ 06, 2020

Τις πρώτες της εντυπώσεις από τη νέα της ομάδα στη Ρουμανία, τη Σέπσι, μίλησε η Πηνελόπη Παυλοπούλου, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, τονίζοντας την επαγγελματική δουλειά που γίνεται αλλά και την ανυπομονησία για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση, για την πρόκριση στη Ευρωλίγκα.


Αναλυτικά τα όσα είπε η διεθνής γκαρντ:

«Ο σύλλογος είναι καλά οργανωμένος και επαγγελματικός, οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά η ισχυρή υποστήριξη μπορεί να γίνει αισθητή από την κοινότητα, ακόμη και αν οι οπαδοί δεν είναι εκεί. Έχουμε τα πάντα στη διάθεσή μας για να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, μεγάλες υποδομές, εξειδικευμένο προσωπικό και αρμόδιους προπονητές. Οι συμπαίκτες μου είναι καλοί, βοηθάμε ο ένας τον άλλον εντός και εκτός γηπέδων, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα. Νιώθω ότι η χημεία είναι πολύ καλή μεταξύ μας.

Η preseason είναι πρόκληση και απαιτητική, ψυχικά και σωματικά βαριά. Οι υπεύθυνοι για την προετοιμασία μας κάνουν σπουδαία δουλειά για να σας βάλουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, περιμένουν από εμάς να κάνουμε ό, τι μπορούμε και να συγκεντρωθούμε κάθε μέρα. Βλέπουμε ήδη τη διαφορά μεταξύ μας σε σχέση με το πότε ξεκινήσαμε, νιώθω σαν να έχουμε μεγαλώσει μαζί, αλλά έχουμε άλλη μια πλήρη σεζόν μπροστά μας, μπορούμε συνεχώς να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας.

Η πρόκριση της Euroleague είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς και θέλουμε να κερδίσουμε. Ο αντίπαλός μας έχει έμπειρους παίκτες και ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, κάτι που σίγουρα τους δίνει πλεονέκτημα. Παρ ' όλα αυτά, έχουμε και εμε.ις ''όπλα". Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς και όσο πλησιάζει, τόσο ενθουσιαζόμαστε. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επιταχύνουμε τη λήψη των αποφάσεων μας, οπότε αν δουλέψουμε με παρόμοιο ρυθμό τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στην προπόνηση και στη συνέχεια πρέπει να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο για την πρόκριση, για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».