Print this page

Το «Her World, Her Rules» σε Βόλο και Λάρισα

Written by  Οκτ 14, 2020

Το πρόγραμμα της FIBA “Her World, Her Rules” που πραγματοποιείται από την ΕΟΚ με τη συνεργασία της περιφέρειας και των τοπικών ενώσεων έκανε τις δύο πρώτες για φέτος στάσεις του στο Βόλο και στη Λάρισα φέρνοντας το μπάσκετ πιο κοντά στα κορίτσια.

 

Στο Βόλο συνδιοργανωτές ήταν η Ε.Σ.ΚΑ.Θ., η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και ο Δήμος Βόλου. Αρμόδιος της Ένωσης ήταν ο Δ. Ντούγκος, τοπικός συντονιστής η Ε. Φραγκούλη και συνεργάτες οι Αραπατσάνη Αφρ., Παπαθανασίου Ελ., Σ. Γουμενόπουλος, Κ. Δεμίρης, Α. Σαμαράς, Ρ. Σουλτάνη και Α. Ταντουρόφσκα. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος κορίτσια από το 3ο Ν. Ιωνίας Βόλου, Διευθυντής κ. Μουράτογλου στο ΚΓ Νέας Ιωνίας.

 

Στη Λάρισα συνδιοργανωτές ήταν η Ε.Σ.ΚΑ.Θ., η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και ο Δήμος Λάρισας με αρμόδιο της Ένωσης τον Δ. Ντούγκο και τοπικό συντονιστή την Ε. Φραγκούλη και τον Κ. Ζέικο. Συνεργάτες ήταν οι Αραπατσάνη Αφρ., Γκουντελάκης Α., Ζυγελόπουλος Α., Καλέτσιος Δ., Κουτσουνούρη Α.  και Φλώρος Ν. Τα κορίτσια που πήραν μέρος φοιτούν στο 13ο Λάρισας στο οποίο είναι διευθυντής ο Σίμος Στέλιος.

 

Συνολικά στα δύο προγράμματα πήραν μέρος 203 κορίτσια που έπαιξαν μπάσκετ, ήρθαν πιο κοντά στο άθλημα και έμαθαν να το αγαπούν λίγο περισσότερο. Κεντρικός συντονιστής είναι ο Θ. Χαρμπαλής, στην κεντρική ομάδα υλοποίησης βρίσκονται οι Καλέντζου Δ., Μασλαρινός Β., Σωτηρίου Κ., Καλτσίδου Σ., Κλιγκοπούλου Σ. Το πρόγραμμα υλοποιείται στις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Κρήτης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου και Νοτίου Αιγαίου.

 

*Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα υγείας.

 

*Μπορίτε να δείτε φωτογραφίες στο : https://www.facebook.com/media/set?vanity=HellenicBasketBallFederation&set=a.2029467000516676

Πηγή: ΕΟΚ