Print this page

“Her World, Her Rules” σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

Written by  Οκτ 27, 2020

Το πρόγραμμα της FIBA “Her World, Her Rules” που πραγματοποιείται από την ΕΟΚ με τη συνεργασία των Δήμων και των Τοπικών Ενώσεων συνέχισε το ταξίδι του με μια στάση στη Ξάνθη και μια στάση στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή 205 κοριτσιών.

 

Στη Ξάνθη συνδιοργανωτές ήταν η Ε.ΚΑ.Σ.Α.Μ.Α.Θ., η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και ο Δήμος Ξάνθης. Αρμόδιος της Ένωσης ήταν ο  Νικολόπουλος Ν. Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. τοπική συντονίστρια η Καραϊλιάδου Στ. και συνεργάτες οι Μπεκήρ Ογλού Σουα Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πανδρακλακάκης Αθ. Προϊστάμενος Αθλητισμού, οι προπονητές Καρά Αχμέτ Νεδήμ και Σιδηρόπουλος Μ., οι αθλήτριες Μαμαλίκατζη Μ., Συμεωνίδη Αθ., Ευθυμίου Μ. και η Ομάδα Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων   

Μέρος πήραν κορίτσια από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, Διευθυντής Ισκελής Ηλ., Υπεύθυνος Φ.Α.ΣΧ.Α. Ν. Ξάνθης Κοντογιάννης Κ., Κ.Φ.Α. Σαριανίδης Ι.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης Στυλιανίδου Ε. για τη βοήθειά του στην υλοποίηση του προγράμματος.

Στην Αλεξανδρούπολη συνδιοργανωτές ήταν η Ε.ΚΑ.Σ.Α.Μ.Α.Θ., η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης και ο Δήμος Ξάνθης. Αρμόδιος της Ένωσης ήταν ο Νικολόπουλος Ν. Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., τοπικός συντονιστής ο Χαλκιάς Β. Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και συνεργάτες οι Βουρδόλης Θ. Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ξανθίδης Μ. Υπεύθυνος Φ.Α.ΣΧ.Α. Ν. Έβρου, ο προπονητής Γαβρίδης Μ. και οι Διασώστες Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Αλεξανδρούπολης

Μέρος πήραν κορίτσια από τα 1ο, 4ο, 7ο Δημοτικά Σχολεία Αλεξανδρούπολης και 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη και την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου κα Βουρδόγλου Δήμητρα για τη βοήθειά του στην υλοποίηση του προγράμματος.

Κεντρικός συντονιστής είναι ο Χαρμπαλής Θ., στην κεντρική ομάδα υλοποίησης βρίσκονται οι Καλέντζου Δ., Μασλαρινός Β., Σωτηρίου Κ., Καλτσίδου Σ., Κλιγκοπούλου Σ. Το πρόγραμμα υλοποιείται στις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Κρήτης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου και Νοτίου Αιγαίου.

*Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Υπουργείου Παιδείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πηγή και φωτό: basket.gr