Print this page

Στη Σουηδία και τη Helsingborg ο Θάνος Νίκλας

Written by  Μάι 28, 2021

Το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα κάνει ο Θάνος Νίκλας, που μετακομίζει στη Σουηδία και αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής την Helsingborg.

Η Helsingborg, που την περασμένη αγωνιστική σεζόν είχε στη σύνθεση της την Βασιλική Λούκα, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, θα αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στην πρώτη κατηγορία, καθώς λογώ την φετινών συνθηκών δεν υποβιβάστηκε καμία ομάδα. Η νέα σεζόν αναμένεται πολύ καλύτερη για τη Σουηδική ομάδα, με περισσότερες ξένες στο ρόστερ της και διαφορετικούς στόχους.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Helsingborg, ο Θάνος Νίκλας δήλωσε στο agapotobasket.gr: "Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα το Γιώργο Παντελάκη, τις αθλήτριες και όσους συνεργάστηκα τα τελευταία 3 χρόνια μαζί τους. Η επόμενη σεζόν για μένα θα είναι στο εξωτερικό, στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Σουηδίας και σε μια ομάδα η οποία θα έχει νέους και διαφορετικούς στόχους σε σχέση με πέρυσι. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι γεμάτη υγεία κάτι που έχει κλονιστεί το τελευταίο διάστημα παγκόσμια και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις αγωνιστικές υποχρεώσεις".