Print this page

«Her World, her Rules» και «Τρίποντα στα σχολεία» σε Καλαμάτα και Πάτρα

Written by  Ιουν 13, 2021

Δύο προγράμματα που φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ το “Her World, Her Rules” και το «Τρίποντα στα Σχολεία» συνέχισαν το ταξίδι τους και αυτή τη φορά φιλοξενήθηκαν στην Καλαμάτα και στην Πάτρα.

Στην Πάτρα πήραν μέρος παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Καστριτσίου. Συμμετείχαν από την ομοσπονδία οι Τάκης Τσαγκρώνης Τάκης, Μίμης Ρόζης, Χρήστος Κολάρος, Θωμάς Χαρμπαλής και Στέφανος Πέρκος (συνεργάτης της Ε.ΟΚ. στο πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία»). Συμμετείχε ο προπονητής Μαραγιάννης Γιώργος, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η αρωγή της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καστριτσίου, Μαρία Νυδριώτη.

Στην Καλαμάτα συμμετείχαν στα δύο προγράμματα παιδιά από το 8ο και το 10ο Δημοτικό Σχολείο. Συμμετείχαν από την ομοσπονδία Γιάννης Κουτραφούρης, Θωμάς Χαρμπαλής και Στέφανος Πέρκος. Το δικό τους «παρών» έδωσαν οι Κουκάκης Σταύρος (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Βακαλόπουλος Μιχάλης (Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.), Ζαγάκος Ανδρέας (Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Μακαρούνης Θανάσης (Γεν.  Γραμματέας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Χρυσανθόπουλος Γιάννης (Ομοσπονδιακός Προπονητής), καθώς και οι προπονητές της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Ψυχογιός Σπύρος, Αλειφέρης Νίκος και Μπακογιάννης Μιχάλης. Καθοριστική ήταν η βοήθεια από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας Πεφάνη Νικόλαο, όπως και η συμβολή του Διευθυντή του 8ου Δ.Σ. Καλαμάτας Ρούσσου Αντώνη, του Κ.Φ.Α. 8ου Δ.Σ. Καλαμάτας Ρίζου Παντελή, του Διευθυντή του 10ου Δ.Σ. Καλαμάτας Χριστόπουλου Γιάννη και των υποδιευθυντών Κοσμόπουλου Γεώργιου, Παπανικολάου Παναγιώτας, του Κ.Φ.Α. 10ου Δ.Σ. Καλαμάτας Λαμπρίδη Δωροθέας, Κατσαριώτη Αθανασίας και του Υπ. Ειδ. Αγωγής 10ου Δ.Σ. Καλαμάτας Μάλαμα Βίνας. Τη δεύτερη μέρα το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.  

Στο πρόγραμμα Her World Her Rules συμμετείχαν 165 κορίτσια και στο πρόγραμμα Τρίποντα στα Σχολεία 148 αγόρια. Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα υγείας.