Print this page

Ευρωπαϊκό 3Χ3: Κλήση Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών

Written by  Ιουν 18, 2021

Σταύρος Σχίζας, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Νίκος Περσίδης, Γεώργιος Καλιανιώτης, Γεωργία Σταμάτη, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, Μαρία Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου, Στέλλα Φουράκη και Ασπασία Καλαμπάκου είναι οι αθλητές και αθλήτριες που κλήθηκαν στην προετοιμασία των εθνικών ομάδων 3×3 Ανδρών και Γυναικών ενόψει των Προκριματικών Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021.

Η ανακοίνωση:

Καλούνται οι παρακάτω Αθλητές και Αθλήτριες: Σχίζας Σταύρος, Μαστρογιαννόπουλος Σαράντης, Περσίδης Νίκος (ΓΣ Κύμης-Λαύριο) ,Καλιανιώτης Γεώργιος (Νεανική Εστία Μεγαρίδος), Σταμάτη Γεωργία (Παναθηναϊκός), Θεοδωρομανωλάκη Δέσποινα (ΕΦΑΟ Ζωγράφου), Αναστασοπούλου Μαρία Κωνσταντίνα (Πρωτέας Βούλας), Φουράκη Στέλλα, Καλαμπάκου Ασπασία να βρίσκονται στα βοηθητικά γήπεδα του Ο.Α.Κ.Α. τη Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 11.00, για προετοιμασία των εθνικών ομάδων 3×3 Ανδρών και Γυναικών ενόψει των Προκριματικών Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021.

Οι προκριματικοί θα διεξαχθούν 25 και 26 Ιουνίου το Τελ Αβίβ. Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει στον Β’ Όμιλο το Μαυροβούνιο, την Αυστρία και την Ελβετία και η Εθνική Γυναικών την Ισπανία και την Αυστρία.