Print this page

3x3GR National Tour: Ραντεβού στο Ηράκλειo

Written by  Ιουν 15, 2022

To 3x3GR National Tour επιμένει… Κρητικά και κάνει τη στάση του στο Ηράκλειο.

Η πλατεία Ελευθερίας θα φιλοξενήσει 17-19 Ιουνίου μία ακόμη γιορτή του μπάσκετ, με θέα το ενετικό λιμάνι και μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης. Θα είναι ο 8ος σταθμός του Πανελληνίου Τουρνουά 3×3, στο οποίο μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών διασκεδάζοντας, αλλά διεκδικώντας και τις νίκες εκείνες που θα τους οδηγήσουν στην τελική φάση του National Tour που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (23-25/9).

Το τουρνουά Ηρακλείου έχει γίνει πόλος έλξης και για ομάδες του εξωτερικού. Ανάμεσά τους και η Εθνική Ομάδα 3×3 της Γερμανίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Η διοργάνωση πληροί όλες τις προδιαγραφές της EOK και της FIBA για την κατηγορία Quest και αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία συμμετοχής και διάκρισης για όλους. Το Herakleio 2022 – 3x3GR National Tour είναι μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της ΕΟΚ με φορέα υλοποίησης/διοργάνωσης την εταιρεία G.N.C. KOINΣΕΠ.

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το δυναμικό, γεμάτο ενέργεια και πάθος άθλημα, που αποτελεί την απόλυτη must δράση του φετινού καλοκαιριού να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα 3×3, πριν εξαντληθούν οι διαθέσιμες θέσεις για ομάδες σε όλες τις κατηγορίες. Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://play.fiba3x3.com/events/a96ca1cd-8fd2-4c74-ba83-31e794fa2041

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση αναφορικά με τη διαδικασία εγγραφών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Το 3x3GR National Tour πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και διοργανωτές. Κάθε επιμέρους τουρνουά της σειράς περιλαμβάνει μια σειρά από αγωνιστικές κατηγορίες, μόνο όμως οι παρακάτω συμμετέχουν στη διαδικασία πανελλήνιας κατάταξης και πρόκρισης σε Τελική Φάση:

MEN +18

WOMEN +18

MEN U18

WOMEN U18

Η νικήτρια ομάδα σε κάθε μια από τις παραπάνω τέσσερις (4) κατηγορίες σε κάθε σταθμό του 3x3GR National Tour 2022 προκρίνεται στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου θα αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα του 3x3GR National Tour για κάθε μια από τις κατηγορίες αυτές. Επιπλέον, η νικήτρια ομάδα της Τελικής Φάσης στην κατηγορία MEN +18, θα κερδίσει ως έπαθλο την πρόκριση της στο WORLD TOUR PARIS 2022. Οι διοργανώσεις «FIBA World Tour» είναι οι σημαντικότερες που διοργανώνει η FIBA για το 3×3 σε παγκόσμιο επίπεδο και σε αυτές δίνεται η ευκαιρία στις ομάδες που συμμετέχουν να διεκδικήσουν σπουδαία χρηματικά έπαθλα.