Print this page

Μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στο Σύνταγμα

Written by  Σεπ 23, 2022

Το 3×3 μπήκε για τα καλά στην… μπασκετική μας ζωή φέτος στην Ελλάδα. Η κορύφωση των εκδηλώσεων και όλων των τουρνουά που έγιναν σε κάθε γωνιά της χώρας το καλοκαίρι θα καταγραφεί στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος, με την τελική φάση του 3x3GR National Tour που οδηγεί με τη σειρά του ως το World Tour στο Παρίσι!

Οι αγώνες αρχίζουν την Παρασκευ'η (23/9) και όσοι βρεθούν στην Πλατεία Συντάγματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν όχι απλά μπάσκετ, αλλά μια γιορτή για το ίδιο το άθλημα ή τουλάχιστον μια μορφή του. Αυτή που «ξεκίνησε από τους δρόμους και έφτασε ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες». Ρυθμός, μουσική, παρέες που φτιάχνουν τις δικές τους ομάδες και αναμετρήσεις γεμάτες πάθος, ένταση και ταχύτητα. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και έπαθλο στο τέλος τη διαδρομής. Μάλιστα η ελληνική ομοσπονδία θα είναι η μόνη που θα στείλει δύο ομάδες στο World Tour στο Παρίσι, καθώς η FIBA αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε φέτος για την προώθηση και αυτού του κομματιού του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Το “παρών” θα δώσουν στο τουρνουά δύο ομάδες από τη Σερβία, μία από τη Βόρεια Μακεδονία, μία από τη Γερμανία, αλλά και η Εθνική Ομάδα U21.

Οι αγώνες αρχίζουν την Παρασκευή (23/9) από τις 17.00 στην Πλατεία Συντάγματος και θα ολοκληρωθούν μετά τις 22.00. Το Σάββατο (24/9) οι αναμετρήσεις θα αρχίσουν από τις 15.00, ενώ την Κυριακή (25/9), ημέρα των τελικών, οι αγώνες θα αρχίσουν από τις 14.30 και θα ολοκληρωθούν με τις απονομές λίγο πριν τις 23.00.