Print this page

Να απολαύσουν όλοι μια γιορτή του μπάσκετ (pics)

Written by  Μαρ 05, 2016

Την ευχή να ευχαριστηθούν τόσο οι παίκτες όσο και ο κόσμος που θα βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα στο ΟΑΚΑ έδωσαν όλοι στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν τον 41ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Φάρο Κερατσινίου και τον Παναθηναϊκό (6/3 17:30). Το παρόν έδωσαν οι Παναγιώτης Τσαγκρώνη και Αριστείδης Γολέμης από την πλευρά της ΕΟΚ και οι προπονητές και αρχηγοί των δυο ομάδων. 

DSC 2733
 
Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Παναγιώτης Τσαγκρώνης (γενικός γραμματέας ΕΟΚ): «Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τόσους τίτλους, ενώ ο Φάρος έφτασε στον τελικό αποκλείοντας πολλές ομάδες της Α1. Καλώ όσους έρθουν στο γήπεδο να είναι στο όριο της ευπρέπειας, για να αποδείξουμε πως το μπάσκετ διαφέρει». 

Αριστείδης Γολέμης (πρόεδρος επιτροπής Κυπέλλου): «Ελπίζω να έχουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα φέτος και μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο. Είναι ο σπουδαιότερος θεσμός της ομοσπονδίας και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Να είναι μια γιορτή και να φύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Από όλους εμάς εξαρτάται».
DSC 2749

Ανδρέας Πολέμης (προπονητής Φάρου): «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει πάρει έξι ευρωπαϊκά κύπελλα κι εμείς πριν λίγα χρόνια ήμασταν στην ΕΣΚΑΝΑ. Φτάσαμε εδώ με πολύ ιδρώτα, αλλά με πάθος και ομόνοια. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση. Εμείς θέλουμε να ζήσουμε και αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ότι ο Φάρος δεν έφτασε τυχαία εδώ».

Ανδρέας Παπαδόπουλος (αρχηγός Φάρου): «Ευχαριστούμε το ΟΑΚΑ για τη φιλοξενία. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ, δεν είναι τυχαίο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και ζούμε το όνειρό μας».

 DSC1809

 DSC1814

 DSC1816

 DSC1828

 DSC1834

 DSC1835

 DSC1839

Σάσα Τζόρτζεβιτς (προπονητής Παναθηναϊκού): «Για μας είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς ως τώρα. Σεβόμαστε το Φάρο, γιατί έφτασε δίκαια εδώ. Έχει παίκτες με εμπειρία στην Α1 και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας, γιατί η πορεία του προς τον τελικό είναι μια υπέροχη ιστορία, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και γενικότερα. Αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί κάποιος να πετύχει έναν πολύ υψηλό στόχο. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι στη Μάλαγα, αλλά είμαι βέβαιος πως θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό».

Δημήτρης Διαμαντίδης (αρχηγός Παναθηναϊκού): «Για μας κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Θα έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο που έχει αποκλείσει πολλές ομάδες της Α1 για να φτάσει εδώ. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο κόσμος που θα έρθει να απολαύσει το μπάσκετ».  
 
 DSC1947
 
 DSC1951
 
 DSC1982
 
 DSC2004
 
 DSC2033
 
 DSC2083
 
 DSC2131
 
 DSC2162