Print this page

Βραβεύτηκε η Εθνική Κωφών Γυναικών στο 3ο We Love Basketball (pics)

Written by  Ιουν 04, 2018

Παρουσία της Εθνικής ομάδας Κωφών Γυναικών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ, το 3ο We Love Basketball για κορίτσια. Οι Χρυσές Ολυμπιονίκες, βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές και καταχειροκροτήθηκαν από τα δεκάδες παιδιά που βρέθηκαν στο κλειστό του Παγκρατίου.


Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς το επόμενο μεγάλο ραντεβού του είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019. Αθηνά Ζέρβα, Στάλα Κοτσιρέα, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Στεφανία Πατέρα, έγιναν επίσης, δότες μυελού των οστών, υποστηρίζοντας τις δράσεις του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδα».

Η προπονήτρια της Χρυσής Ολυμπιακής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Κωφών, Αθηνά Ζέρβα, δήλωσε το agapotobasket.gr: «Ένα θερμό ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές, τον Ιωάννη Σταθόπουλο και την Τατιάνα  Καββαδία. Από πίσω υπάρχει ένα πολύ όμορφο και μεγαλόπνοο σχέδιο στο οποίο με τιμάν με την πρόσκληση που μου έκαναν σήμερα (σ.σ. χτες). Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστριών ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά, να βγει προς τα έξω, να ενωθούν οι παλιές γενιές που είναι πολλές, ικανές και δοξασμένες και να δώσουν έμπνευση και ώθηση στα νέα παιδιά που τόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Γενικότερα ο γυναικείος αθλητισμός και ειδικότερα ο γυναικείος μπασκετικός αθλητισμός περνάει κρίση στην οποία πρέπει εμείς όλοι να σκύψουμε από πάνω, να διορθώσουμε πράγματα και να βοηθήσουμε τα παιδιά».