Print this page

«Να κερδίσουμε την αναμέτρηση στην Πολωνία»

Written by  Οκτ 09, 2018

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της  Βίσλα Κρακοβίας έληξε ισόπαλη και οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη-πρόκριση στην Πολωνία, όπως δήλωσαν οι Γιώργος Παντελάκης και Κατερίνα Σωτηρίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Σ.Ε.Φ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το παιχνίδι πως: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και θεωρώ ότι οι ομάδες είχαν το πρόβλημα ότι δεν είχαν από την αρχή της προετοιμασίας τους τις παίκτες τους εξαιτίας του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε κάποιες αδυναμίες μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση στην Πολωνία την Παρασκευή».

Η Κατερίνα Σωτηρίου δήλωσε για την αναμέτρηση: «Η νίκη και η διαφορά θα ήταν κάτι διαφορετικό για μας από την ισοπαλία. Όμως από τις τελευταίες μέρες προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα και να μάθουμε η μία την άλλη, γι αυτό είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το come back που κάναμε από το κακό τρίτο δεκάλεπτό μας. Αυτό δείχνει ψυχή αλλά και χαρακτήρα ομάδας.

Ταυτόχρονα δεν γίνεται να μην μιλήσω για τη βοήθεια του κόσμου και τη μεγάλη μας ευκαιρία και χαρά να παίξουμε σε ένα τεράστιο γήπεδο όπως είναι το ΣΕΦ, έχοντας δίπλα μας τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και για μας ήταν πάρα πολύ σημαντικό και αυτό μας έδωσε ώθηση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.  Πλέον να το ξεχάσουμε  αυτό το ματς και να κλείσουμε τον διακόπτη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς το εκτός έδρας στην Πολωνία και πρέπει να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα».