Print this page

Φιλικό του Αμύντα με την Εθνική Ενόπλων Γυναικών για καλό σκοπό

Written by  Απρ 17, 2019

Η ομάδα Γυναικών του Αμύντα θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδος Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε φιλικό αγώνα για καλό σκοπό.

Η φιλανθρωπική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 21.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Υμηττού «Πυρκάλ». Σκοπός του αγώνα είναι η συλλογή τροφίμων και ειδών ένδυσης για τις ανάγκες των άπορων οικογενειών, τις οποίες στηρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Φωτεινής του Δήμου Δάφνης-Υμηττού. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα προσφέρει εθελοντική δράση η ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Υμηττού, VelociTeam, η οποία λαμβάνει μέρος στον Εθνικό Τελικό του 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Τεχνολογίας, F1 in Schools.

 

Για την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας θα αγωνιστούν στο Κλειστό του Υμηττού η Αντιγόνη Χαιριστανίδου, η Δήμητρα Τελίδου, η Άσπα Μπενέκη, η Μαρία Μπρούλια, η Χριστίνα Κοντογιάννη, η Μένια Δροσωτάκη, η Ρούλα Λαουλάκου, η Ελένη Σολωμού, η Κατερίνα Λιάγκα, η Αφροδίτη Κοσμά, η Βίκυ Λαγοπάτη, η Αναστασία Κιουρτζίδου κσι η Χρύσα Καραβασίλη, με προπονητές τους Σταύρο Νανάκο, Γιώργο Σκοποληθας και Άρη Ξενούλη.

Από την πλευρά του Αμύντα θα συμμετέχουν η Νίκη Γιγουρτάκη, η Μαρία Τριμέρη, η Ζωή Μαργώνη, η Εύα Καλλιώρα, η Ναταλί Τζέμη, η Ηλιάνα Τσαγκαράκη, η Καλλιόπη Παπαθανασίου, η Σαββίνα Καράλη, η Ζωή Καράντζαλου, η Ρούλα Αθανασούλια, η Μαντώ Ντάνου, η Μαρία Κόρμπου, η Έλενα Σιδηροπούλου και η Ελένη Καραδήμου, υπό τις οδηγίες της Φρόσως Δρακάκη και της βοηθού της, Βαρβάρας Λιάκου.

 

Στη διοργάνωση του φιλικού φιλανθρωπικού αγώνα συμμετέχει και η δράση του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δάφνης-Υμηττού «Μαζεύω Καπάκια, Ανακυκλώνω, Προσφέρω Αμαξίδια», σε συνεργασία με το Σύλλογό του Αμύντα, δράση που υλοποιείται μόνιμα στο κλειστό της «Πυρκάλ».