Print this page

3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και Olympus Cheer & Dance International Open 2019

Written by  Ιουν 21, 2019

Περισσότερα από 330 προγράμματα θα παρουσιαστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 κα 23 Ιουνίου 2019 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleadingκαι του Olympus Cheer & Dance InternationalOpen 2019.

 

Το πρόγραμμα ανοίγει το πρωί του Σαββάτου (10:00) με το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο οποίο λαμβάνουν μέρος αθλητικοί σύλλογοι, μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading. Να θυμίσουμε πως από τις 3 Ιουνίου, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού χορήγησε ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του cheerleading, την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους που αποτελούν τα μέλη της.

 

Οι σύλλογοι που διαγωνίζονται το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading: Αμαζόνες, ΑΓΟΠ Μυρτάλη, ΑΠΣ Οι Αμπελόκηποι,  Αποσπερίδες,  ΑΣ Τρικάλων Εύαθλοι,  Σειρήνες του Βορρά,  Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου,  ΑΚΟ Λιβαδειάς, Μωβ Κινήσεις Αιγίου,  Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας,  ΓΣ Αίολος Πατρών,  Αρμονία Θήβας, Νηρηίδες Θεσσαλονίκης,  Ελληνικό Αστέρι,  ΑΣ Μοντέρνου Χορού Ναυσικά, ΑΓΣ Νέμεσις, Αδάμας Μεταμόρφωσης,  ΑΣ Ολύμπιος Ζευς Αγίου Δημητρίου, Ελληνικές Σταγόνες,  ΓΑΣ Ο Ιλισός,  Πλοηγός Αντιπάρου

 

Παράλληλα και τις δύο ημέρες διεξάγεται και το Olympus Cheer & DanceInternational Open 2019, στο οποίο διαγωνίζονται 41 φορείς μεταξύ των οποίων, σχολεία, αθλητικά σωματεία, σύλλογοι, σχολές χορού και ανεξάρτητες ομάδες.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Olympus Openεντάσσεται στην κατηγορία CheerLeague της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. στο οποίο οι συμμετέχοντες παίρνουν πόντους για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών και ομάδων για το 2020. Επίσης, στο  Olympus Open θα γιορταστεί η Ολυμπιακή ημέρα «OLYMPIC DAY» και θα μοιραστούν διπλώματα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την ΕΘΝ.ΟΑ