Print this page

GalisBasketball 3on3: Καθολική αναγνώριση στον Νίκο Γκάλη!

Written by  Ιουν 24, 2019

Η τελευταία ημέρα του GalisBasketball 3on3 τα είχε όλα! Πλούσιο θέαμα, συγκινητικές στιγμές και καθολική αναγνώριση και σεβασμό στο τιμώμενο πρόσωπο του τουρνουά, τον μεγάλο Νίκο Γκάλη.


Ο κατά κοινή παραδοχή κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και ο άνθρωπος που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο και το συμβολισμό αυτής της επιλογής:

“Για εμένα ο στόχος, έτσι όπως το αισθάνομαι, είναι να μπορούν τα παιδιά, σε μέρη όπου είναι λίγο πιο δύσκολο, να γνωρίσουν το μπάσκετ όπως το γνώρισα εγώ όταν ήμουν παιδί, δηλαδή στο δρόμο. Αν δεν άρχιζα εγώ στο δρόμο, δε θα ήμουν αυτός που ήμουν, όταν σταμάτησα προ καιρού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αρχίζει από εδώ στη Ρόδο, όπου είναι η πατρίδα των γονιών μου κι η δική μου.

Τον Νίκο Γκάλη βράβευσε με τιμητική πλακέτα ο Peter Matejovsky, ο οποίος είναι Chief Customer Officer (CCO) του ΟΠΑΠ, ενώ τιμιτική πλακέτα του απένειμε με τη σειρά του και ο αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βαγγέλης Ροδόπουλος .


Ο Νίκος Γκάλης με τη σειρά του, βράβευσε τους πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, μέσα σε κλίμα αποθέωσης και έντονης συγκίνησης.

Τα παιχνίδια των VIP είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και πλούσιο μπασκετικό θέαμα, με τα αδέρφια Αγραβάνη να κατακτούν το τρόπαιο σε ένα συγλονιστικό τελικό!

Ο Νίκος Γκάλης παρέδωσε το κύπελο στη νικήτρια ομάδα για το VIP τουρνουά «Rodos Palace», ενώ ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, απένειμε τα μετάλια στους νικητές.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κύριος Ροδόπουλος, βράβευσε την ομάδα Meat Bulls, που κέρδισε στην κατηγορία Open του GalisBasketball 3on3!

Σειρά είχαν οι νικητές της κατηγορίας U18, η ομάδα Λαέρτηδες, στην οποία απένειμε τα μετάλια ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος προχώρησε στην απονομή των νικητών της κατηγορίας U15, την ομάδα Power Three.

Στην κατηγορία των κορασίδων, την πρωτοβουλία της απονομής πήρε ο Βαγγέλης Αθανασιάδης, παλιός συμπαίκτης του Νίκου Γκάλη και εκ των διοργανωτών του μεγάλου event της Ρόδου. Η ομάδα που κέρδισε ήταν η BLUE ΚΑΙ Η POU.

Ο Κωνσταντίνος Παπαλουκάς, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eurohoops, βράβευσε τους νικητές της κατηγορίας U12, τα μέλη της ομάδας SUOMI.

Ο Γιώργος Μπαρμπούτης, εκπρόσωπος και μέλος του ΔΣ του ξενοδοχείου Rodos Palace, προχώρησε στην απονομή των μεταλίων για τους νικητές της κατηγορίας U10.

Το χορό των βραβεύσεων έκλεισε ο Θανάσης Μπασδέκης, υπεύθυνος χορηγιών ΟΠΑΠ, ο οποίος απένειμε τα μετάλια στα μικρά κορίτσια που συμμετείχαν στο τουρνουά.