Print this page

Η βράβευση της Στέλλας Καλτσίδου από την Άμιλλα Περιστερίου (pics)

Written by  Δεκ 05, 2019

Την Τετάρτη το βράδυ η Άμιλλα Περιστερίου τίμησε τη Στέλλα Καλτσίδου, για τη μεγάλη της προσφορά στο άθλημα του μπάσκετ.



Τη βράβευση πραγματοποίησαν ο  Αλέξανδρος Πλέστης, Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου και ο Βασίλης Μουκουβίνας, Πρόεδρος της Άμιλλας Περιστερίου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στους Αχαρνής, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Στέλλα Καλτσίδου είναι μια εκ των κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών, όλων των εποχών του μπάσκετ Γυναικών, με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μέλος της Εθνικής ομάδας Γυναικών από το 1998 μέχρι το 2018, με 150 συμμετοχές και 1639 πόντους αγωνίστηκε σε συλλογικό επίπεδο με τις φανέλες των Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, Εσπερίδων Καλλιθέας, Μπούρζ, Καϊσερί, Ταρμπ Ζεσπ Μπιγκόρ, Βιλνέβ-ντ'Ασκ, Ολυμπιακού ενώ τελευταίος σταθμός της πορεία της, ως αθλήτρια, την πορηγούμενη αγωνιστική σεζόν, ήταν η Πολκοβίτσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Άμιλλα Περιστεριού και την Ανθή για την μεγάλη τιμή που μου κάνουν να με βραβεύσουν. Προσωπικά πιστεύω πως ειναι ύψιστη τιμή για έναν αθλητή να αναγνωρίζεται και να τιμάται μετά το τέλος της καριέρας του, όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για το ήθος του εντός και εκτός παρκέ. Το να αποτελεί ένας αθλητής πρότυπο για τα νέα παιδιά είναι, πέρα από τιμή και μεγάλη ευθύνη. Και η ευθύνη αυτή δεν σταματάει με το τέλος της αγωνιστικής μας δράσης. Το μπάσκετ για μένα δεν έχει τελειώσει. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ τα νέα παιδιά να κυνηγήσουν τα δικά τους όνειρα. Γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η εξέλιξη του αθλήματος μας και αυτο απαιτεί την εξέλιξη των αθλητών μας σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι ευθύνη όλων μας!» δήλωσε η Στέλλα Καλτσίδου, στο agapotobasket.gr, μετά τη βράβευση της.

«Ευχαριστούμε πολύ τη Στέλλα Καλτσίδου που μας τίμησε με την παρουσία της. Έίναι   παράδειγμα, για τα νέα παιδιά, με το ήθος και την αξία, που επέδειξε, όλα τα χρόνια της καριέρας της, το οποίο όλοι οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να περάσουμε πρώτα από όλα στα παιδιά καθώς αυτά θα αποτελέσουν το μέλλον του αθλήματος μας. Είναι πρότυπο για κάθε αθλητή και είναι μεγάλη μας τιμή να βρίσκεται ανάμεσα μας. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική της καριέρα» δήλωσε στο agapotobasket.gr η Ανθή Μπαλτά, Υπεύθυνη Αγωνιστικού προσανατολισμού της Άμιλλας Περιστερίου.    

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ