Print this page

Θλίψη στον Ολυμπιακό: «Έφυγε» ο Αντώνης Νταής

Written by  Ιαν 24, 2020

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς τα ξημερώματα έφυγε μια από τις πιο αγαπητές μορφές των «ερυθρόλευκων», ο βοηθός διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος, Αντώνης Νταής, σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι από σήμερα το πρωί φτωχότερη. Ο Αντώνης Νταής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών βυθίζοντας άπαντες στη θλίψη.

Ο Αντώνης Νταής ήταν ένας από τους παλαιότερους εργαζόμενους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και είχε το πόστο του βοηθού διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη όλων μας. Ως ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού: «Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον φίλο μας Αντώνη Νταή»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς, στην οποία αναφέρει:

«Ο αδόκητος θάνατος του Αντώνη Νταή, σε ηλικία 56 ετών, βύθισε στη θλίψη, τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς. Χάσαμε έναν φίλο, έναν σπουδαίο άνθρωπο, άοκνο εργάτη του Ολυμπιακού επί τρεις δεκαετίες, με ακέραιο χαρακτήρα. Οι περισσότεροι από εμάς είχαμε συνεργαστεί με τον Αντώνη Νταή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας.

 Ο Ολυμπιακός υπήρξε η οικογένειά του, η μεγαλύτερη αγάπη του και του αφιέρωσε τη ζωή του. Του άρεσε να μένει πάντα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και να προσφέρει όπου χρειαζόταν κάθε φορά, ως βοηθός διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος.

 Ως Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 Καλό ταξίδι φίλε μας Αντώνη».

 

Πηγή και φωτό: olympiacosbc.gr