Print this page

ΕΚΟ All Star Game: Ο αγώνας με αμαξίδιο άνοιξε την γιορτή

Written by  Φεβ 08, 2020

Με τον αγώνα αθλητών με αμαξίδιο άνοιξε η αυλαία του 24ιυ All Star Game στα «Δύο Αοράκια», με τους αθλητές να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους και να στέλνουν το μήνυμα ότι το μπάσκετ θέλει μόνο αγάπη για να παιχτεί.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον Κόμπε Μπράιαντ και την κόρη του Τζίτζι, που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο δυστύχημα με το ελικόπτερο πριν από δύο εβδομάδες, με τις ομάδες που αγωνίστηκαν να είναι ο Μίνωας Κόμπι ο Θησέας Τζίτζι.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έκανε ο Θοδωρής Παπαλούκας, που έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές, ενώ στο αγωνιστικό σκέλος, ο Θησέας επικράτησε εύκολα με 45-24. MVP του αγώνα αναδείχτηκε ο Χρήστος Μαρτσάκης.

Τα 15λεπτα: 13-29, 24-45
Μίνωας Κόμπι: Χατζηδημητρίου 2, Διμπιτούζης, Κοντογιάννης, Ξαμάνθη 6, Χατζικάντης, Σέβτσοβ, Φιλίππου 2, Τσίλης 4, Χρονοπούλου 6, Λιανός, Χρυσοβέργης, Σκορδίλης 4.

Θησέας Τζίτζι: Τσαουσίδης, Δίτσης 3, Μακρής 12, Μαρτσάκης 8, Στυλιανακάκης 2, Παπαδόπουλος 2, Τσαπανίδης 7, Τσούμας 3, Χαλδαίος, Κότσαρης 4, Μπουχαλάκης, Κουφός 4.

Πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων, με νικητή τον Παναγιώτη Κοντογιάννη, ενώ στο ημίχρονο η ΟΣΕΚΑ βράβευσε τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, καθώς και βραβεύτηκε επίσης ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης από τον κ.Γρηγόρη Κοντογιάννη.

Φωτό: ΕΣΑΚΕ