Print this page

ΕΚΟ All Star Game: Θριαμβευτής στον διαγωνισμό τριπόντων ο Παπαδάκης

Written by  Φεβ 08, 2020

Ο Κώστας Παπαδάκης ήταν ο μεγάλος νικητής του ΕΚΟ διαγωνισμού τριπόντων All Time Stars-Rising Stars, καθώς στον μεγάλο τελικό επικράτησε του θρύου Νίκου Χατζή και κέρδισε το χειροκρότημα.

Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν «καυτός» και πέρασε με άνεση στον τελικό από τον προκριματικό, στον οποίο συμμετείχαν επίσης ο Ζώης Καράμπελας (Περιστέρι winmasters), Δημήτρης Μωραΐτης (Κολοσσός H Hotels), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), ο Νίκος Χατζής (νικητής δύο φορές του διαγωνισμού ανδρών), η Εβίνα Μάλτση, αλλά και ο Στέλιος Μπαγλάνης, νικητής του διαγωνισμού ανάμεσα στους αθλητές-μαθητές της Κρήτης.

Ο Νίκος Χατζής είχε την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό γύρο με 14 πόντους και προκρίθηκε στον τελικό μαζί με τους Κώστα Παπαδάκη και Δημήτρη Μωραΐτη, που είχαν από 12.

Στον τελικό οι Χατζής και Παπαδάκης σημείωσαν από 19 πόντους και ο διαγωνισμός είχε και τρίτο… μέρος, με τον νεαρό γκαρντ να σπάει τα κοντέρ, σκοράροντας 22 πόντους και τον Νίκο Χατζή να μένει στους 12, με αθλητή του  Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να κερδίζει το βραβείο.

 

Αθλητής

1ος γύρος

Τελικός

Μπαράζ

Ζώης Καράμπελας

9

 

 

Κώστας Παπαδάκης

12

19

22

Νίκος Χατζής

14

19

12

Δημήτρης Μωραΐτης

12

16

 

Στέλιος Μπαγλάνης

3

 

 

Εβίνα Μάλτση

7

 

 

Νίκος Ρογκαβόπουλος

11

 

 

 

                                                                                   

Φωτό: ΕΣΑΚΕ