Print this page

«Έφυγε» ο Σάσα Χούπμαν

Written by  Απρ 13, 2020

Ο παλαίμαχος Γερμανός σέντερ Σάσα Χούπμαν, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα με τις φανέλες του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή, «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 49 ετών, νικημένος από μια σπάνια νευρολογική πάθηση, από την οποία έπασχε τα τελευταία χρόνια.

O Χούπμαν, που είχε αγωνιστεί στο «τριφύλλι» την περίοδο 1997-99 και στον «Γηραιό» από το 1999-02, τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με την ασθένεια «αταξία», που προκαλεί νευρολογικά και κινητικά προβλήματα και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Σε μήνυμά της στην σελίδα της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναφέρει:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποχαιρετά με θλίψη το Σάσα Χούπμαν. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

ΚΑΕ Ηρακλής: «Καλό ταξίδι, ψηλέ»

Από την πλευρά της, σε μήνυμά της στην δική της σελίδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ΚΑΕ Ηρακλής αποχαιρέτισε τον παίκτη που είχε τιμήσει την ομάδα του.

«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Σάσα Χούπμαν, ενός αθλητή που με το ήθος του και τη συνέπειά του χαρακτήρισε την περίοδο 1999-2002, όταν και φόρεσε τη φανέλα μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό! Καλό ταξίδι, ψηλέ...»

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του παλαίμαχου Γερμανού μπασκετμπολίστα, Σάσα Χούπμαν.

 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Φωτό: paobc.gr